Αριάνα Γκράντε, Doja Cat, Σίνθια Ερίβο μεταξύ των σταρ που θα εμφανιστούν στα Όσκαρ 2025

Το δίδυμο Αριάνα Γκράντε και Σίνθια Ερίβο είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι θα εμφανιστεί ζωντανά στα Όσκαρ του 2025. Τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών επιβεβαίωσε ότι οι συμπρωταγωνίστριες του «Wicked» θα ανέβουν στη σκηνή για μια performance στα βραβεία Όσκαρ αυτή την Κυριακή, 2 Μαρτίου.

«Μια μαγευτική στιγμή σας περιμένει», ανέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποσχόμενοι μια «παράσταση που δεν θα μπορείτε να ξεχάσετε».

Άλλες ερμηνεύτριες για την τελετή θα είναι η Queen Latifah, καθώς και «τρεις παγκόσμιες σούπερ σταρ» η Doja Cat, η Lisa των BLACKPINK και η Raye για μια «εντυπωσιακή γιορτή του κινηματογράφου».

«Φυσικά, μας αρέσει να τραγουδάμε μαζί»

Με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο’Μπράιαν, η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ έχει σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις των υποψηφίων για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι, όπως αποκάλυψε η Ακαδημία τον Ιανουάριο.

«Φέτος η παρουσίαση της κατηγορίας Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού θα ξεφύγει από τις ζωντανές ερμηνείες και θα επικεντρωθεί στους στιχουργούς», αναφερόταν σε επιστολή που στάλθηκε τότε στα μέλη της Ακαδημίας. «Θα γιορτάσουμε την τέχνη τους μέσα από προσωπικές σκέψεις των ομάδων που δίνουν ζωή σε αυτά τα τραγούδια. Όλα αυτά, και πολλά άλλα, θα αποκαλύψουν τις ιστορίες και την έμπνευση πίσω από τους φετινούς υποψήφιους».

Όταν ρωτήθηκαν σχετικά με τις αναφορές ότι θα τραγουδήσουν ζωντανά στο φετινό σόου απονομής, τόσο η Γκράντε όσο και η Ερίβο δεν επιβεβαίωσαν τις φήμες και υποστήριξαν ότι θα ήταν ανοιχτές σε αυτή την πρόταση.

«Φυσικά, μας αρέσει να τραγουδάμε μαζί», δήλωσε η Γκράντε στο The Hollywood Reporter τον Δεκέμβριο. «Θα τραγουδήσουμε μαζί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ειδικά για τον εορτασμό του ‘Wicked’». Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, η Ερίβο (η οποία θα παρουσιάσει τα βραβεία Tony τον Ιούνιο) είπε χαμογελώντας στο Variety: «Γιατί όλοι το λένε συνέχεια αυτό; Δεν ξέρω από πού έχει προκύψει αυτό. Αυτό μου φαίνεται σαν ευσεβής πόθος!».

Ενώ δεν υπήρχαν πρωτότυπες μελωδίες στο «Wicked» που να μπορούν να λάβουν μέρος στα Όσκαρ, η Ερίβο έχει αφήσει υπονοούμενα για τουλάχιστον ένα νέο τραγούδι που συνυπογράφει για τη συνέχεια που θα προβληθεί στους κινηματογράφους αργότερα φέτος, το «Wicked: For Good».

«Νιώθω ότι το τραγούδι είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο. Έχω την αίσθηση ότι ακόμα και ο τίτλος θα σας συγκινήσει», δήλωσε στο Variety.

*Με πληροφορίες από: People

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ