Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό, η οποία θα γίνει την Τετάρτη (5/2, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Θυμίζουμε το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έληξε 1-1. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην αποστολή του τον Κωνσταντή Τζολάκη ο οποίος από την αρχή της σεζόν δεν υπολογίζεται στο Κύπελλο.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της Τρίτης (4/2) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 24 ποδοσφαιριστές:
Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Όρτα, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Έσε, Κωστούλας, Μουζακίτης, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ρέτσος, Ροντινέι, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μπρούνο, Παπακανέλλος, Ολιβέιρα, Κοστίνια, Πάλμα.