Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Χωρισμός μετά από 7 χρόνια σχέσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Πορφυράκης ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου ένα αινιγματικό μήνυμα, το οποίο λίγες ώρες αργότερα κατέβασε, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να σκεφτούν ότι αναφέρεται στην Ματίνα Νικολάου.

Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Πορφυράκη

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Τι συμβαίνει στο ζευγάρι

Την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Από τα τηλέφωνα που έχουμε πάρει ο χωρισμός υφίσταται».

Ωστόσο, κανένας από τους δύο καλλιτέχνες δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, πως δηλαδή χώρισαν.

Σε επικοινωνία μάλιστα δημοσιογράφου του Mega με τον καλλιτέχνη, ο τελευταίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες, μην μπορώντας ωστόσο να κρύψει την άσχημη διάθεσή του.

Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής

Σχετικά με την ημερομηνία της πρεμιέρας της εκπομπής του “ΝΜ Βραδιάτικα” του Νίκου Μουτσινά, στην οποία συμμετέχει η Ματίνα Νικολάου αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της συγκεκριμένης εκπομπής είχε κανονικά προγραμματιστεί για νωρίτερα, καθώς, ο γνωστός παρουσιαστής είχε ενημερώσει τους ακολούθους του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι προετοιμάζεται για την τηλεοπτική του επιστροφή υποσχόμενος στους τηλεθεατές ότι θα επιστρέψει με την ίδια ενέργεια και διάθεση για «να κάνουν χαμό».

in.gr