Ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος νέος Δήμαρχος Αιγιαλείας

Ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος ορίστηκε ως νέος δήμαρχος Αιγιαλείας από την δημοτική ομάδα του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο κ. Ανδριόπουλος, ένα πρόσωπο χαμηλών τόνων και παράλληλα ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα πόστα που έχει υπηρετήσει, αναλαμβάνει τα ηνία του δήμου με τη συνεργασία των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομάδα συνεχίζει ενωμένη το έργο που τους εμπιστεύτηκαν οι Αιγιαλείς.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρισκόταν σε εξέλιξη όταν τελικά έπεσε από δημοτικούς συμβούλους στο τραπέζι η πρόταση του προσώπου του κ. Ανδριόπουλου ως μια λύση που θα "έσβηνε" τυχόν διαφωνίες και κόντρες μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής, αν και οι τρεις αρχικοί υποψήφιοι κ.κ. Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Ντίνος και Βασίλης Χριστόπουλος είχαν διαμηνύσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση διάσπασης της ομάδας και ότι η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους να συνεργάζονται με ομόνοια, βάσει του προγραμματικών θέσεων της παράταξης για τις οποίες εξάλλου ο κόσμος τους ψήφισε.

filodimos.gr