23χρονος πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και του βρήκαν ζωντανή κατσαρίδα

Ινδία

Τρόμαξαν μέχρι και οι γιατροί σε ένα νοσοκομείο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όταν βρήκαν στο λεπτό έντερο ασθενούς που είχε πόνο στο στομάχι και δυσπεψία μια ζωντανή κατσαρίδα.

Ο 23χρονος είχε πάει συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Fortis, Vasal Kunj, έπειτα από φρικτούς πόνους στο στομάχι για τρεις μέρες. Όπως ανέφερε στους γιατρούς, υπέφερε από φρικτούς πόνους στην κοιλιά και είχε δυσπεψία.

Όπως αναφέρει το odditycentral, ο 23χρονος είχε δοκιμάσει street food λίγες ημέρες πριν και θεωρούσε ότι τον είχε πειράξει. Οι γιατροί, όμως, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν μια ζωντανή κατσαρίδα να παγώνει στο λεπτό έντερο του άνδρα. «Ακόμη και εμείς εκπλαγήκαμε για το πώς η κατσαρίδα κατάφερε να παραμείνει ανέπαφη» φαίνεται να είπαν.

Αφού βρήκαν την κατσαρίδα, οι γιατροί την αφαίρεσαν, χρησιμοποιώντας ένα ενδοσκόπιο με δύο κανάλια - ένα για την έγχυση αέρα και νερού και το άλλο για την αναρρόφηση αέρα.

«Ενεργοποιήσαμε το κουμπί αναρρόφησης στο ενδοσκόπιο, αναρροφώντας αποτελεσματικά την κατσαρίδα στο κανάλι αναρρόφησης, οδηγώντας στην απομάκρυνσή της από το σώμα και σώζοντας τη ζωή του άνδρα», εξήγησε ο Δρ Vatsya, προσθέτοντας ότι η αποτυχία να αφαιρεθεί το έντομο το συντομότερο δυνατό θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ