Αντώνης Καφετζόπουλος: Έκανα δουλειές επειδή ήθελα να βιοποριστώ

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Buongiorno» ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «The dumb waiter» που ανεβαίνει στο θέατρο «Σημείο» στις 18 Οκτωβρίου.

«Κωμωδία είναι αλλά λίγο άγρια που εκτυλίσσεται μεταξύ δύο ανδρών».

Για την πολιτική

«Ο Κασσελάκης δεν είναι πολιτικός. Είδε μια ευκαιρία και είπε να την εκμεταλλευτεί. Θα το τραβήξει μέχρι τα άκρα. Ήμουν πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ για χρόνια λόγω οπορτουνισμού του Τσίπρα. Βρεθήκαμε στο να διακινδυνεύουμε πράγματα ως χώρα πολύ σοβαρά. Δεν έχω κανένα συναισθηματικό θέμα, στα τσακίδια».

«Το ΚΚΕ έχει αναγάγει τον οπορτουνισμό σε θρησκεία».

Για την καριέρα του

«Στη δουλειά μου επιτυχία είναι να σου αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι είσαι καλός στη δουλειά σου. Όσοι συμπεριφέρθηκαν με τραμπούκικο τρόπο ή έκαναν πράγματα ποινικά κολάσιμα, καλώς παθαίνουν αυτό που παθαίνουν. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει, αλλάζουν οι συμπεριφορές».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπεσαι για αυτούς όταν συμπεριφέρονται ως ‘ψώνια’ και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε συνεπαίρνουν και λες ‘αυτός είναι ψώνιο αλλά το γουστάρω’».

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ πλούσιος, εκατομμυριούχος, όχι βέβαια οικονομικά. Ο πιο πετυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη, η οποία δεν είχε και καμιά μυθική περιουσία. Αυτή η δουλειά δεν έχει λεφτά. Έκανα κάποιες δουλειές επειδή ήθελα να βιοποριστώ. Πρέπει να το κάνεις με μεράκι και αξιοπρέπεια, να μην αισθανθεί ο κόσμος ότι τους φτύνεις στα μούτρα επειδή μπορεί να μην το ήθελες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ