Ευάγγελος Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διατυπώνει μία πρόταση προοδευτική και εφαρμόσιμη

Στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων, προσήλθε λίγο πριν τις 2μμ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης 2012-2015 και πρώην πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Βενιζέλος αφού ψήφισε προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι το ένα υπεύθυνο, σοβαρό, πρωτότυπο αλλά συγκεκριμένο και ρεαλιστικό ΠΑΣΟΚ πρέπει να διατυπώνει πάντα μία προοδευτική και εφαρμόσιμη πρόταση».

Αναλυτικά ο κ. Βενιζέλος δήλωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ μέσα από την πολύ μεγάλη του διαδρομή, με τα θετικά της και τα αρνητικά της, έχει μάθει καλά ότι τα κόμματα υπάρχουν για να εκφράζουν την κοινωνία, να υπηρετούν τη δημοκρατία και φυσικά να προστατεύουν το εθνικό συμφέρον, το συμφέρον της πατρίδας.

Άρα το ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνο, σοβαρό, πρωτότυπο, αλλά συγκεκριμένο και ρεαλιστικό, πρέπει να διατυπώνει πάντα μια προοδευτική πρόταση εφαρμόσιμη.

Γιατί σε έναν ανασφαλή κόσμο και με μια ανασφαλή και κουρασμένη κοινωνία, χρειαζόμαστε ένα εσωτερικό κοινωνικό συμβόλαιο, ένα κράτος που να λειτουργεί αποτελεσματικά, και βεβαίως μια θέση στον κόσμο και στην Ευρώπη η οποία να μας διασφαλίζει όταν γύρω μας όλα είναι υπό αίρεση».

Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ που θα αναδείξουν την ηγεσία του κόμματος θα κλείσουν στις 7μμ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ