Κυψέλη: Την Παρασκευή απολογούνται τα δύο αδέρφια - Την υπεράσπισή τους ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας

Ενώπιον της Ανακρίτριας βρέθηκαν τα δύο αδέρφια ηλικίας 17 και 19 ετών από την οποία ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του 28χρονου συγγενή τους στην Κυψέλη.

Οι γονείς τους οι οποίοι επίσης είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη η οποία θα γίνει την Πέμπτη (10/10).

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των δύο αδερφών ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Ο Αλ. Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση

Το Γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας, τόσο των δύο νεαρών καθ’ ομολογίαν δραστών όσο και των γονέων τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δικηγορικού Γραφείου:

«Τον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας επέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Λ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχο μαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοι κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν. Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων έχουν οριστεί για την Παρασκευή 11/10/2024 ενώπιον της 2 ης Ανακρίτριας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Συγχρόνως, θα υπερασπιστούμε και τους δύο γονείς, οι οποίοι σήμερα οδηγηθήκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της επιμελείας ανηλίκου και αφέθησαν ελεύθεροι.»

dikastiko.gr