Χωρίς Γουίλιαν και Τσικίνιο η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Την προετοιμασία του για το αυριανό (06/10, 20:30) ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπράγκα για το League Phase του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι», με την ψυχολογία στα ύψη, θα επιδιώξουν να πάρουν ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στους «πράσινους» στο πρωτάθλημα.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστή η αποστολή με την οποία θα κατέβουν στο αυριανό ντέρμπι οι Πειραιώτες, με τον τεχνικό του συλλόγου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να αφήνει εκτός τους Γουίλιαν και Τσικίνιο.

Κάτι που είχε μεταφέρει και στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του σταθμού, Κώστας Νικολακόπουλος, αφού ο τελευταίος ήταν γνωστό πως δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του Βάσκου τεχνικού, καθώς τραυματίστηκε στο ματς με την Μπράγκα και τέθηκε νοκ άουτ για το μεγάλο ντέρμπι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

sport-fm.gr