Πατρινό Καρναβάλι 2025: Με μεγάλη προσέλευση εγκαινιάστηκαν οι συναντήσεις των μελών των θεματικών ομάδων

Στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων

Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων η 1η Συνάντηση των Θεματικών Ομάδων Εργασίας του Π.Κ.2025  με τη συμμετοχή όλων των μελών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας. Στόχος είναι η ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Πατρινού Καρναβαλιού 2025.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Παύλος Σκούρας καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη που με προθυμία προσήλθαν για να συνδράμουν με τις ιδέες, την έμπνευση, τη φαντασία και τη δημιουργική δουλειά τους στην ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου και στην προετοιμασία του Πατρινού Καρναβαλιού 2025.

5.jpg

Τα μέλη την ομάδων με την παρουσία των συντονιστών και με την υποστήριξη των μελών του Δ.Σ. που έχουν οριστεί σε κάθε ομάδα, χωρίστηκαν στις θεματικές ομάδες εργασίας.

Αμέσως μετά, τα μέλη που στελεχώνουν κάθε επιμέρους ομάδα γνωρίστηκαν μεταξύ τους και συνεδρίασαν για πρώτη φορά. Οι συνεδριάσεις των επιμέρους ομάδων πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις αίθουσες και στον υπαίθριο χώρο του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων.

Η συλλογική, εποικοδομητική διεργασία της προετοιμασίας του Π.Κ. 2025 έχει αρχίσει και ο σχεδιασμός της μεγάλης διοργάνωσης από τους Πατρινούς έχει δρομολογηθεί.

Όλοι μαζί προτείνουμε, δημιουργούμε και παίρνουμε το Καρναβάλι του 2025 στα χέρια μας!