Σεμινάριο από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας: “Παθολογοανατομικά αποτελέσματα – Μάθετε τι σημαίνουν οι διάφοροι όροι”

20/11/2024 | 21:11

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας συνεχίζει τις μηνιαίες συναντήσεις ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα σε ειδικούς ογκολογικών θεμάτων και στο ευρύ κοινό.

Το Πρόγραμμα MEET THE EXPERTS – ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ επανέρχεται τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 17:30- 20:00, με θέμα:

“Παθολογοανατομικά αποτελέσματα – Μάθετε τι σημαίνουν οι διάφοροι όροι ” με ομιλήτρια την κα Ελένη Κουρέα Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστημίου Πατρών .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Πολυχώρου Mosaic (Ερμού 112) με ελεύθερη συμμετοχή και ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.

Το Πρόγραμμα “MEET THE EXPERTS”- ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ υλοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!