Σεμινάριο από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας: “Παθολογοανατομικά αποτελέσματα – Μάθετε τι σημαίνουν οι διάφοροι όροι”

20/11/2024 | 21:11

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας συνεχίζει τις μηνιαίες συναντήσεις ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα σε ειδικούς ογκολογικών θεμάτων και στο ευρύ κοινό.

Το Πρόγραμμα MEET THE EXPERTS – ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ επανέρχεται τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 17:30- 20:00, με θέμα:

“Παθολογοανατομικά αποτελέσματα – Μάθετε τι σημαίνουν οι διάφοροι όροι ” με ομιλήτρια την κα Ελένη Κουρέα Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστημίου Πατρών .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Πολυχώρου Mosaic (Ερμού 112) με ελεύθερη συμμετοχή και ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.

Το Πρόγραμμα “MEET THE EXPERTS”- ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ υλοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

 

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών