Συμμετοχή του Ι.Ο. Πατρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA4

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών καλωσορίζει την αποστολή της αγωνιστικής ομάδας ILCA4, η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA4, που διεξήχθη στη Βόνιτσα από τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτέμβριου. 

 

Οι νεαροί αθλητές του Ι.Ο.Πατρών συμμετείχαν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου με πολύ ανταγωνισμό και αθλητές από όλη την Ελλάδα, ορισμένοι εκ των οποίων έφεραν στην φαρέτρα τους πανευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια.     

 

Τα κορίτσια του Ομίλου, πλασαρίστηκαν με καλές κούρσες και μετά από μια περίοδο αγωνιστικής απουσίας, η Κωνσταντίνα Δούσκα κατετάγη 23η στη γενική κατάταξη σε 66 αθλήτριες και 7η στην κατηγορία κάτω των 16 ετών σε 33 αθλήτριες. Ακολούθησε η Αριάδνη Νταγκουνάκη στην 33η θέση σε 66 αθλήτριες. 

 

Τα αγόρια της αποστολής, πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με άτυχες κούρσες και πολλά σφυρίγματα που τους κράτησαν βαθμολογικά πίσω, με τον Ιωάννη Αργυρό να μπαίνει στο χρυσό στόλο (κατετάγη 62ος) και να είναι ένας από τους δυο μικρούς 13χρονους πανελλαδικά που αγωνίστηκαν σε αυτήν την κατηγορία και με τον Φίλιππο - Άγγελο Κουτσουρόπουλο, να καταλαμβάνει την 79η θέση σε 140 αθλητές. 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA4 αποτελούσε τον πρώτο από τους μεγάλους αγώνες της σαιζόν και από την αγωνιστική ομάδα στην κατηγορία ILCA4 του Ι.Ο.Πατρών αναμένουμε ενδιαφέροντα αποτελέσματα και εξελίξεις. Προπονητής της αποστολής ήταν ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου.