Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για το έμφραγμα: Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη», τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός, που είναι στενός φίλος της μητέρας της παρουσιάστριας, Βίκυς Σταυροπούλου, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση για να ευχηθεί καλή αρχή και ανάμεσα σε άλλα, περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη τον Μάρτιο.

«Σας στέλνω μια όμορφη καλημέρα από τη Μυτιλήνη, είμαι στον Κόλπο της Γέρας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ καλά, τώρα θα πάω να κάνω τα ιαματικά σπα μου και μετά θα πάω στη θάλασσα. Ξέρεις, γυρνάω όλη μέρα, εκδρομές, βόλτες, φαγητά ωραία κτλ. Φαγητά με προσοχή πάντα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας που είχε πέρσι: «Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για μένα. Όλα τα πράγματα έχουν περισσότερη αξία τώρα. Το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ ωραίο. Έκανα μια υπέροχη και πετυχημένη περιοδεία με τους "Μπαμπάδες με ρούμι". Συνεχίζουμε τον Οκτώβρη για τρίτη χρονιά και μέχρι τότε κάνω τις διακοπές μου στη Μυτιλήνη. Ξεκουράζομαι, ξεκουράζομαι».

«Τώρα που γύρισαν όλοι και ο ηθικός αυτουργός, η μαμά μου φυσικά, ελπίζω όντως να ξεκουράζεσαι», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και ο ηθοποιός απάντησε: «Ήταν ωραία και με αυτούς, πολύ ωραία. Περάσαμε θαύμα».

Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραδέχτηκε: «Κατά μια έννοια υπάρχει νέο καθεστώς στην υγεία μου. Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν το βάζω και να με τρώει. Δεν λειτουργώ σαν άρρωστος, γιατί δεν είμαι άρρωστος. Λειτουργώ σαν ένας άνθρωπος που έπαθε κάτι και προχωράει η ζωή».

protothema.gr