Ηλεία: Έβαλε φωτιά σε αποθήκη για να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη της - Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση χωρίς αναστολή! (ΦΩΤΟ)

Όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική: Συνελήφθη χθες 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (Π.Υ.) Λεχαινών, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση εντός οικοπεδικού χώρου, από πρόθεση, στη θέση «Συρμπάνι Βάρδας» του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, στην Ηλεία.

Σήμερα Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 εκδικάστηκε η υπόθεση του συλληφθέντος στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών και έξι (6) μηνών χωρίς αναστολή και οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Όσον αφορά στα αίτια του εμπρησμού, πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι ο 27χρονος κατηγορούμενος φαίνεται πως είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης και πιθανότατα θέλοντας να τον εκδικηθεί, προέβη στην πράξη για την οποία κατηγορείται. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδόθηκε.

ΦΩΤΟ από patrisnews.com