Νικόλας Ράπτης για τη γέννηση του μωρού του: Ήμουν μέσα στον τοκετό, τρομερή εμπειρία να έρχεται το πλάσμα σου στη γη

Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας, καθώς μαζί με τη σύζυγό του καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε το πώς βιώνει αυτή τη νέα συνθήκη.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρώτη φορά μπαμπάς! Ο πρώτος καιρός έχει κούραση, αϋπνία και παράλληλα με τη δουλειά, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν μέσα στον τοκετό, τρομερή εμπειρία να έρχεται το πλάσμα σου στη γη, τρομερή εμπειρία γιατί ανακαλύπτεις και το μεγαλείο της γυναίκας εκείνη την ώρα».

Ο Νικόλας Ράπτης είπε στη συνέχεια: «Άλλαξα ραδιοφωνική στέγη μετά από πέντε χρόνια. Υπάρχει κάτι σε πολύ αρχικό στάδιο, έχω κάνει συζήτηση για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά είναι άτοπο και άσκοπο να πω κάτι, γιατί μπορεί και να μη γίνει και ποτέ. Αυτή η εκπομπή έχει το κομμάτι του παιχνιδιού και της επαφής με τον κόσμο. Με τη Μαρία Ηλιάκη είμαστε φίλοι, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Γενικά εγώ είμαι συναγωνιστικός».

Ενώ, για τη δήλωση της Τζώρτζιας Γεωργίου για την Ελίνα Παπίλα και τη Μάριον Μιχελιδάκη, ο κωμικός σχολίασε: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις ανθρώπων. Πώς να σχολιάσω μια κοπέλα που δεν την έχω γνωρίσει ποτέ; Είναι άτοπο, δεν χρειάζεται».

protothema.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ