Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Μήνυμα του 112, διακοπή κυκλοφορίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil έχουν σπεύσει 9 οχήματα και 30 πυροσβέστες ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχουν ακουστεί εκρήξεις, παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί 2 εναέρια μέσα.

Μάλιστα στην περιοχή ήχησε το 112, για απομάκρυνση, ενώ έκλεισε και η παλαιά εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στις παλιές εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, προχώρησε η Αστυνομία.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Hellenic Train, διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα μεταξύ Κινέτας - Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς. Με εντολή της Πυροσβεστικής και του Ο.Σ.Ε, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ