Nations League: Νίκη της Πορτογαλίας σε ιστορικό ματς για Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε

Ιστορικό χαρακτήρα απέκτησε ο αγώνας Πορτογαλία-Κροατία 2-1 στην πρεμιέρα του Nations League. Στο ματς αυτό τιμήθηκε ο Πέπε για την πολυετή προσφορά του, δεδομένου ότι «κρέμασε τα παπούτσια του» σε ηλικία 41 ετών.

Παράλληλα, ο συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέτυχε το 900ο γκολ της καριέρας του όταν σημείωσε το 2-0 στο 34ο λεπτό.

Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσε ο Ντιόγκο Νταλότ, από ένα για την κάθε ομάδα! Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 7΄, ενώ μείωσε για λογαριασμό των Κροατών με αυτογκόλ στο 41΄.

Επίσης, στον ίδιο όμιλο (1ος) της League A, η Πολωνία πέρασε από τη Γλασκώβη με νίκη 3-2 επί της Σκωτίας σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε από το πέναλτι του Ζαλέφσκι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον 4ο όμιλο η κάτοχος του τίτλου, Ισπανία, έμεινε στο 0-0 εναντίον της Σερβίας στο Βελιγράδι, ενώ στο Πάρκεν» της Κοπεγχάγης ο 20χρονος Πάρτικ Ντόργκου χάρισε στο 82΄ τη νίκη 1-0 στη Δανία επί της Ελβετίας.

Ήταν ένα επεισοδιακό ματς και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Ελβέντι (52΄), Τζάκα (87΄)

https://www.zougla.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ