Σπίρτζης: Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κασσελάκης αν αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να φύγει χωρίς εκλογές

"Έχουν βαρύτατες ευθύνες και ο Παππάς με τον Πολάκη"

Δριμεία κριτική προς στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε το πρωί της Τρίτης ο Χρήστος Σπίρτζης λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος που θα εξετάσει το ενδεχόμενο διαγραφής του.

Όπως είπε «το καλύτερο που έχει να κάνει αν αγαπάει το κόμμα είναι να φύγει χωρίς εκλογές. Έχει αποτύχει στις ευρωεκλογές, διαιρεί συνέχεια το κόμμα, εκφράζει άλλες θέσεις όπως ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερή συμμαχία, το έχετε ακούσει αυτό από το 1974; Έχετε ακούσει το χουντικό τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια αντί για το τρίπτυχο του Πολυτεχνείου ή της 3ης Σεπτεμβρίου; Δεν είναι καν δημοκρατικό κόμμα αυτό».

«Όταν ο πρέδρος του κόμματος εκλέχθηκε έταξε ότι θα τσακίσει τον Μητσοτάκη, θα είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που παρακολουθήσαμε στη συνέχεια δεν ήταν μια τέτοια προσπάθεια, ούτε προσπάθαεια συνεργασίας με τα άλλα κόμματα. Ήταν μια τακτική που κατά τη γνώμη μου δεν θυμίζει σε τίποτα τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό εντάχθηκε μετά τις ευρωεκλογές. Όσοι έχουμε μεγαλώσει σε δημοκρατικά κόμματα είχαμε καθήκον να ασκήσουμε κριτική. Δεν μετανιώνω και δεν θα πάρω πίσω την κριτική αλλα θα την εντείνω».

Όπως είπε, επίσης, στο MEGA «δεν είναι μόνος του ο Κασσελάκης αλλά και η ηγετική ομάδα. Έχουν βαρύτατες ευθύνες και ο Παππάς και ο Πολάκης».

 

ΠΗΓΗ



 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ