Φορτούνης: Οριστικά στην Αλ Καλίτζ, σήμερα Τρίτη στη Σαουδική Αραβία

Ο Κώστας Φορτούνης θα ταξιδέψει σήμερα Τρίτη (27/08) για τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Αλ Καλίτζ, απ' την στιγμή που η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε την έγκριση για την απόκτησή του.

Στην Αλ Καλίτζ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Κώστας Φορτούνης, ύστερα από την έγκριση που έλαβε η ομάδα του Γιώργου Δώνη, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/08) για τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του.

Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά από το SPORT24, ο Αλ Καλίτζ μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να βρει τους πόρους για να προχωρήσει τη μεταγραφή του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού και απέμενε το "ΟΚ" από τις αρμόδιες αρχές, όπως και συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσφέρει στον Φορτούνη κλειστό διετές συμβόλαιο, που μαζί με τα μπόνους θα αποφέρουν στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ.

sport24.gr/