Πώς να κάνεις σωστά αποτρίχωση στα πόδια

Η αποτρίχωση των ποδιών με κερί μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία και αρκετά «κολλώδης». Αποτελεί ωστόσο μέχρι και σήμερα μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Αν σκέφτεσαι να τη δοκιμάσεις εδώ θα βρεις τα steps και τις συμβουλές που θα απλοποιήσουν την εκτέλεσή της.

5 steps για τέλεια αποτελέσματα αποτρίχωσης

1.Εφάρμοσε μια ελαφριά ποσότητα βρεφικής πούδρας στο δέρμα. Η βρεφική πούδρα αφαιρεί τα έλαια βοηθώντας το κερί να κολλήσει καλύτερα στις τρίχες.

2.Εφάρμοσε το κερί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών.

3.Πριν κρυώσει το κερί, πίεσε σταθερά μια ταινία αποτρίχωσης πάνω στο σημείο όπου έχεις τοποθετήσει το κερί και λείανέ τη με το χέρι σου προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών.

4.Για να αφαιρέσεις την ταινία, τράβηξέ την γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την ανάπτυξη των τριχών. Μην την τραβάς ευθεία προς τα πάνω, είναι λιγότερο επώδυνο να κρατάς την ταινία όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δέρμα.

5.Στο τέλος της διαδικασίας, εφάρμοσε μια λοσιόν που περιέχει σαλικυλικό οξύ. Αυτό θα αποτρέψει τις τρίχες που αναπτυχθούν προς τα μέσα.

jenny.gr