«Παραδέχτηκε ότι έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Αστέρα στο ΟΑΚΑ ο Λανουά!»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Στεφάν Λανουά ενημέρωσε τους διαιτητές ότι το γκολ του Asteras Aktor στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να ακυρωθεί.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Αρκάδες και το «Τριφύλλι» έχει προκαλέσει αρκετή κουβέντα, αφού δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, λόγω παράβασης του Άνταμ που βρισκόταν πολύ κοντά στο «πράσινο» τείχος.

Μιλώντας λοιπόν στον «bwin ΣΠΟΡ FM 94.6», ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε ότι στην σύσκεψη που έγινε, ο αρχιδιαιτητής Λανουά εξήγησε πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα έπρεπε να ακυρώσει το τέρμα των φιλοξενούμενων και να δώσει έμμεσο υπέρ του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή του σταθμού, οι Παναγιώτης Βαρούχας και Γιώργος Σπανέας τόνισαν ότι κακώς ο Έλληνας ρέφερι επικαλέστηκε την μη λειτουργία του VAR, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να παρέμβει για την συγκεκριμένη παράβαση.

Υπενθυμίζουμε πως πλέον θα υπάρχει ανάλυση των επίμαχων φάσεων κάθε αγωνιστικής και σε βίντεο, με αυτό της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος να αναμένεται ακόμα και σήμερα.

sdna.gr