Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Η Σελήνη πέρασε σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων εντείνοντας την ανάγκη να ζήσετε μια ονειρική κατάσταση. Ο Ερμής, ακόμη ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να φέρει απογοήτευση ή και σύγχυση σχετικά με αυτή την επιθυμία γιαυτό να είστε σε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα.

Για τους Κριούς, σήμερα έχετε την ανάγκη να κάνετε τα δικά σας πράγματα και να μείνετε με τις σκέψεις σας αφήνοντάς τες να σας ταξιδέψουν. Η καθημερινή σας ρουτίνα ωστόσο μπορεί να μην σας αφήνει ή άνθρωποι κοντά σας να έχουν άλλα σχέδια που σας συμπεριλαμβάνουν.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ονειρευτείτε και να αφεθείτε να σας καθοδηγήσει το όραμά σας είναι πολύ δυνατό σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε αντικειμενική/ός και να κινηθείτε σε ρεαλιστικούς στόχους.

Για τους Διδύμους, καταστάσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν μιας και η επιθυμία σας, σας κατευθύνει προς διαφορετική διαδρομή. Προσπαθήστε να συνδυάσετε ακόμη και αντίθετα πράγματα σήμερα για να μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορείτε να επεκτείνετε τις σκέψεις σας και να νιώσετε χαρά. Εμπιστευτείτε τη ροή και δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας μεταφέρει εκτός συνόρων και ορίων.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να μείνετε μακρυά από οτιδήποτε θέλει οργάνωση, καλή κρίση και πολύ σκέψη. Δεν είναι καλή ημέρα για τέτοιου είδους δράσεις καθώς και για οικονομικές συναλλαγές.

Για τους Παρθένους, σήμερα δράστε κατά βούληση και κάντε το πρόγραμμά σας ανεξάρτητα τις επιθυμίες των γύρω. Εκτός και αν τυγχάνει να συμπίπτουν οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας.

Για τους Ζυγούς, εμπνεύσεις έρχονται σήμερα για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Ακόμη και αν εμπόδια σας δυσκολεύουν να οργανωθείτε προς αυτή την κατεύθυνση μην αποθαρρυνθείτε. Δείτε το ξανά μια άλλη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, καλή ημέρα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας γεμίζει και σας δίνει ενέργεια να συνεχίσετε το έργο που παράγετε. Άνθρωποι είναι κοντά σας και παρόλο τις δυσκολίες θα μπορούσαν να σας στηρίξουν με κάποιον τρόπο ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτός που θα επιθυμούσατε.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού θα πρέπει να τα δείτε με προσοχή ή να τα αφήσετε για μια άλλη στιγμή. Σήμερα αφεθείτε σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει και να σας φέρει χαρά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά. Μην πιστεύετε ότι ακούτε αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν εξετάσετε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα που έχετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να εστιάσετε σε ότι πραγματικά είναι πολύτιμο για εσάς. Δείτε με τα μάτια της καρδιά σας πριν αποφασίσετε την όποια δράση σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας δίνει την ευχέρεια να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να συνδεθείτε με τους άλλους μέσω της ομορφιάς. Η ηρεμία και η γαλήνη σήμερα είναι αξίες ανεκτίμητες.

 

astroguide.gr