Η Sandra Bullock υπενθυμίζει ότι είναι υπέροχο να είσαι 60 χρονών

Η Sandra Bullock μίλησε στην εκπομπή της Hoda Kotb και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην παρουσιάστρια, πριν από λίγες μέρες που έκλεισε τα 60 της χρόνια.

Η ηθοποιός, που έγινε επίσης 60 ετών τον Ιούλιο, μόνο θετικά συναισθήματα είχε να περιγράψει, όσον αφορά τη συγκεκριμένη δεκαετία της ζωής, λέγοντας ότι «είναι υπέροχη». Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η Sandra Bullock είπε αρχικά στην Hoda Kotb: «Είχα ετοιμάσει τόσα πολλά λαμπρά και αστεία πράγματα για σένα σε αυτό το μήνυμα, που θα έκαναν θραύση, αλλά ξέρεις κορίτσι μου, είμαι πολύ κουρασμένη».

Στη συνέχεια, τόνισε με την ίδια χιουμοριστική διάθεση: «Είμαι κουρασμένη γιατί έπρεπε να ανέβω στο “βουνό” πριν φτάσεις εσύ, ώστε να μπορέσω να ελέγξω το έδαφος, να δω πώς είναι τα πράγματα και να πάρω μια γεύση και να σε ενημερώσω. Και είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να φοβόμαστε για το πώς μπορεί να μοιάζει όταν φτάσουμε εκεί. Τελικά είναι πολύ ωραία. Είναι απίστευτο».

Η ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης την παρουσιάστρια «που είναι τόσο απίστευτη, με τόσους πολλούς ανθρώπους» όπως σχολίασε.

Στη συνέχεια λοιπόν είπε: «Τι κάνεις για τα προς το ζην και πώς πρέπει να αλλάζεις μορφή κάθε μέρα, πώς διαχειρίζεσαι την καλοσύνη σου, ακόμα κι όταν δεν λαμβάνεις το ίδιο από τους άλλους» είπε. «Πώς είσαι με εκείνους που φροντίζεις και πώς τους κρατάς ασφαλείς, και ποιος είσαι ως άνθρωπος. Είμαστε όλοι αρκετά τυχεροί που σε έχουμε, ειδικά τα παιδιά σου».

Η Sandra Bullock τελείωσε το βίντεο με ένα προσωπικό μήνυμα για την Hoda Kotb. «Χρόνια πολλά, γλυκιά μου φίλη. Σε ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να είμαι στον κύκλο σου. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Και έχω στήσει το μπαρ σου εδώ πάνω, ώστε να μπορούμε να κοιτάμε τη θέα. Είναι αρκετά όμορφη, αλλά σε χρειάζομαι εδώ πάνω. Χρόνια πολλά».

Όσα είπε για την Sandra Bullock η Hoda Kotb

Η παρουσιάστρια Hoda Kotb, η οποία είναι μητέρα ενός 7χρονου και 4χρονου κοριτσιού, έπειτα από τα «Χρόνια Πολλά» της Sandra Bullock, συγκινημένη ανέφερε ότι ήταν εκείνη που την ενέπνευσε να γίνει μητέρα.

«Ο λόγος που έχω την Haley και την Hope είναι γιατί, όταν έψαχνα για έμπνευση από κάποια που ήταν μαμά στην ηλικία μου, εμφανίστηκε η Sandra Bullock και την κάλεσα και της είπα, ”Πες μου για τη μητρότητα” και εκείνη είπε, ”Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ.” Από εκείνη τη στιγμή και μετά, πήρα την απόφαση να αποκτήσω αυτά τα 2 κορίτσια».

https://www.ladylike.gr/