Αισιόδοξος κόντρα στις ΗΠΑ ο Λεσόρ: «Φυσικά και μπορούμε το χρυσό»

Ο Ματίας Λεσόρ σε δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία για το μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στις ΗΠΑ τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το χρυσό.

Ο Ματίας Λεσόρ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας ακόμα και τον Βενσά Κολέ να απορήσει γιατί ο Γάλλος σέντερ δεν αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία για το μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στις ΗΠΑ τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το χρυσό. 

Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν φτάσαμε εδώ από τύχη, είμαστε εδώ επειδή το αξίζουμε", τόνισε ο Λεσόρ. 

Όταν ρωτήθηκε για το κλειδί της επικράτησης και της άτυπης ρεβάνς που πήραν οι "μπλε" για την ήττα από τους Γερμανούς στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων  ο Λεσόρ μίλησε για το πώς οι Γάλλοι περιόρισαν τον Φραντς Βάγκνερ κλείνοντας τους χώρους.

"Είδαμε στο σκάουτινγκ πώς επιτίθεται. Προσπαθήσαμε να μην του δώσουμε ανοιχτούς διαδρόμους προς τη ρακέτα μας και το καλάθι. Ξέρουμε πώς του αρέσει να επιτίθεται. Είναι πολύ δυνατός".

Κλείνοντας ο Λεσόρ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και το κοουτσάρισμα του Βενσάν Κολέ, παρά την δημόσια κριτική που είχε ασκήσει ο Β Εβάν Φουρνιέ τις τελευταίες μέρες: "Έκανε εξαιρετικές προσαρμογές. Κοουτσάρει φανταστικά τελευταία. Μου είχε πει πως τα λεπτά μου πιθανότατα θα αυξηθούν, οπότε έπρεπε να είμαι έτοιμος".

sdna.gr