Ακράτα: Εκδήλωση βράβευσης του Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου (ΦΩΤΟ)

Σε μια υπέροχη βραδιά στον κατάμεστο και πανέμορφο πεζόδρομο της Κανελλοπούλου, όπου η Φιλαρμονική Ακράτας γέμισε τις ψυχές των παρευρισκομένων με ωραίες μελωδίες, η Κοινότητα Ακράτας βράβευσε τον Μέγα Ευεργέτη της Κοινότητας κ. Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο για τη σπουδαία προσφορά του στον τόπο.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Χρήστος Ασημακόπουλος έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο του τιμώμενου και στη συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος, αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, με μια λιτή και συγκινητική ομιλία έθεσε όλο το πλαίσιο που τον οδήγησε στην επιστροφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και σε αυτή τη σπουδαία προσφορά, λέγοντας πως "...απλά έκανε το χρέος του". Η βραδιά συνεχίστηκε με τη Φιλαρμονική σε ρόλο εξαιρετικά φιλόξενου οικοδεσπότη, γεγονός που επισφραγίστηκε με το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τα κολακευτικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων.

Η Κοινότητα Ακράτας ευελπιστεί στη συνέχιση ανάλογων εκδηλώσεων και ευχαριστεί όλους για την παρουσία και την στήριξη στις καθημερινές της προσπάθειες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Καλογερόπουλος Δημήτρης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταυροπούλου Μαρία, Αγγελόπουλος Γιώργος και Ελεύθεριώτης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ανδρέας Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Ντίνος Γιώργος, ο βοηθός δημάρχου κ. Τσερεντζούλιας Χρήστος, Πρόεδροι και Μέλη Κοινοτήτων, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε, Μαέστροι Φιλαρμονικών και Χορωδιών και πλήθος κόσμου.