Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων (κατά περίπτωση)

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος ημεδαπός και ένας 13χρονος, διότι προχθές αργά το βράδυ, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί από συγγενικό πρόσωπο του παθόντα και τράπηκαν σε φυγή. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, μία θήκη με (18) φυσίγγια και δύο πυροδοτημένους κάλυκες. Επιπλέον, από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο ενήλικος κατηγορούμενος, μετά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, μετέβη σε καταυλισμό και προέβη με όπλο σε δυο άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ενέργειας

Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου 30-07-2024: Συνελήφθησαν επτά άτομα για κλοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Αιγιαλεία, σας γνωρίζουμε ότι συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας  σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και αναζητούνταν για να συλληφθεί.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα ημεδαπό άνδρα, αφαίρεσαν από αποθήκη ένα τρυπάνι. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε όχημα συγγενικού προσώπου του κατηγορούμενου,  βρήκαν και κατέσχεσαν  το κλεμμένο αντικείμενο, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.