4 τρόποι για να πετύχεις ένα σούπερ καλοκαιρινό wet look στα μαλλιά

Το wet look είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο hot χτενίσματα του καλοκαιριού! Είναι τόσο δημοφιλές που «κυκλοφορεί» παντού, από τις πασαρέλες στις Εβδομάδες Μόδας, στο κόκκινο χαλί, σε κοσμικά gala και, φυσικά, στα σοκάκια των νησιών όπου περνάς τις διακοπές σου.

Το πλεονέκτημα του wet look είναι ότι μπορείς να το δημιουργήσεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι και ότι έχεις πολλά προϊόντα περιποίησης και styling στη διάθεσή σου για να το κάνεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, από σγουρά και σπαστά μέχρι ίσια, και σε όλα τα μήκη, δηλαδή και σε κοντά και σε πολύ μακριά μαλλιά. Το σίγουρο είναι ότι το wet look θα βάλει μια σοφιστικέ, σέξι ή glam πινελιά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στην πόλη ή στο νησί.

4 απλοί τρόποι να δημιουργήσεις το καλύτερο wet look αυτό το καλοκαίρι
Με αλατόνερο και λάδι σε σγουρά μαλλιά

Θα χρειαστείς ένα σπρέι θαλασσινού νερού ή αλατόνερο που θα φτιάξεις στο σπίτι ή θα αγοράσεις έτοιμο, καθώς και ένα λαδάκι, καρύδας ή αμυγδάλου κατά προτίμηση, που είναι πιο πρακτικό να το έχεις σε μορφή σπρέι.

Ψέκασε το αλατόνερο στα μήκη και τις άκρες στεγνών μαλλιών κι έπειτα το λαδάκι, που θα σου χαρίσει υπέροχη λάμψη. Έπειτα από κάθε ψεκασμό, «τσαλάκωνε» με τις χούφτες τις μπούκλες σου. Έτοιμο το wet look!

Με gel μαλλιών σε καρέ μαλλιά

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λεπτόρρευστο, αλλά δυνατό gel μαλλιών. Ρίξε γενναιόδωρη ποσότητα στα χέρια και εφάρμοσε απευθείας το προϊόν σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες, κάνοντας το styling που επιθυμείς.

Με μάσκα και gel σε μακριά μαλλιά

Θα χρειαστείς μια μάσκα μαλλιών ή μια μαλακτική κρέμα. Ανάμειξε μια γερή ποσότητα από την αγαπημένη σου μάσκα ή το conditioner με το gel και πέρασε το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Άπλωσέ το καλά και ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά και δώσε τη φορά που θέλεις στη φράντζα, δηλαδή προς τα πίσω ή φτιάχνοντας χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση.

Με πρέσα και κερί σε μακριά, σπαστά μαλλιά

Ξεκίνα κάνοντας χαλαρές μπούκλες με την πρέσα των μαλλιών. Δούλεψε την πρέσα τούφα-τούφα και με φορά προς τα έξω. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το κερί για να δώσεις σχήμα σε όλο το μήκος των μαλλιών, επιμένοντας στα σημεία όπου θέλεις να κάνεις styling.

https://www.ladylike.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ