Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30/7/2024

Κριός – Λες αλήθειες που παρεξηγούνται

Σήμερα έχεις μία ασυγκράτητη ενέργεια που δεν μπορεί να σε αφήσει ήρεμο σε ένα σημείο για πολύ … Βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα, κάνεις τα κανονίσματά σου, είσαι όλο σούρτα – φέρτα και μπαίνεις στην τελική ευθεία διακοπών αγαπητέ φίλε Κριέ! Η μέρα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή, με εσένα να μην μπορείς όμως να κρατήσεις και το στόμα σου κλειστό! Θυμήσου ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ακούσουν τις αλήθειες που θέλεις να τους μεταφέρεις, με τον τρόπο που θα προσπαθήσεις να τις εκφράσεις… Συγκράτησε λοιπόν την παρορμητικότητα στα λόγια σου!

Ταύρος – Μέρα οικονομικής επιτυχίας

Η μέρα σου είναι κατάλληλη για να προωθηθούν επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια, θα μου πεις όμως Ταύρε μου ότι είμαστε στο κατακαλόκαιρο και ότι θα ήθελες λίγη περισσότερη ανεμελιά … Θα την έχεις στην πορεία, για την ώρα αξιοποίησε την ενέργεια της ημέρας για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούσαν… Στον αισθηματικό τομέα, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, γιατί σε πιάνουν τα πείσματά σου και επιβάλεις τα θέλω σου!

Δίδυμοι – Προσοχή στις αντιδράσεις σου

Σήμερα Τρίτη φίλε μου Δίδυμε, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και συναντά τον Άρη, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη και εσύ να βρίσκεσαι σε υπερένταση! Η κυκλοθυμία θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας, αφού από τη μία πλευρά θα είσαι σπιρτόζος, ενθουσιώδης, έτοιμος για μετακινήσεις, επαφές και συναντήσεις, από την άλλη πλευρά θα σε πιάνει η ένταση, ο εκνευρισμός και θα βιάζεσαι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Συμβουλή των άστρων για σήμερα; Μέτρα μέχρι το 10 πριν μιλήσεις!

Καρκίνος – Ανασυγκρότηση δυνάμεων

Είναι μία από αυτές τις μέρες που τρώγεσαι με τα ρούχα σου, γιατί το ένστικτό σου, σου χτυπά καμπανάκι ότι κάτι δυσάρεστο θα συμβεί, ή ότι κάποιος άνθρωπος δεν είναι τόσο φερέγγυος και ειλικρινής απέναντί σου. Καλύτερα λοιπόν για σήμερα Τρίτη φίλε μου Καρκίνε να προστατέψεις τον εαυτό σου και την ενέργειά σου από άτομα που διακρίνεις ή διαισθάνεσαι ότι θα κάνουν αυτή την ημέρα να πάει … «στραβά»! Η συμβουλή των άστρων για σήμερα είναι να ανασυγκροτήσεις τις δικές σου δυνάμεις!

Λέων – Έλκεις αυτό που θες!

Σήμερα Τρίτη τα άστρα σε προτρέπουν να κυνηγήσεις επιθυμίες, να δεις φίλους, να διασκεδάσεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα , είτε και να κάνεις μία αλλαγή στο πρόγραμμά σου και στην καθημερινότητά σου. Η μέρα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε ενθουσιάζουν, ενώ ανακαλύπτεις και νέες προοπτικές σε ζητήματα που σε αφορούν άμεσα! Η στήριξη από ένα φιλικό πρόσωπο θα σταθεί πολύτιμη! Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και οι μέρες σου είναι εκπληκτικές για ανανέωση σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Παρθένος - Αγώνας δρόμου

Σήμερα εκνευρίζεσαι … θα μου πεις τώρα τί νέο είναι αυτό, αφού ήδη βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και η κατάσταση γύρω σου δεν σου αρέσει, δεν σε εκφράζει! Αυτή την Τρίτη όμως, αναμένεται να υπάρξουν διαφωνίες στα επαγγελματικά, είτε θα εκνευριστείς γιατί κάποιοι άνθρωποι στέκονται εμπόδιο για να πραγματοποιήσεις κάποιο σχέδιο σου! Η ενέργειά στρέφεται εξολοκλήρου αυτή την ημέρα στους στόχους που έχεις για το αύριο και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να πάνε τα πράγματα έτσι όπως θες!

Ζυγός – Μία άκρως ενδιαφέρουσα ημέρα

Θέλεις να τρέξεις μακριά από όλους και από όλα, να κάνεις τις τρέλες σου, να ζήσεις τις περιπέτειες σου μα προπάντων να νιώσεις ελεύθερος! Η μέρα σου είναι ευχάριστη και κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει αυτή την τάση της ανεξαρτησίας που σήμερα σε διέπει! Νιώθεις καλοκαίρι μέσα σου και είσαι αρκετά πιο ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο που θα σε συναρπάσει! Παράλληλα, οι συμπτώσεις, τα νέα της ημέρας και τα ξαφνικά αιφνίδια γεγονότα θα φέρουν μία καλή πρόταση ή μία νέα σπουδαία γνωριμία!

Σκορπιός – Πάθος και χρήμα

Τα θέλεις όλα δικά σου σήμερα φίλε μου Σκορπιέ και ναι μπορώ να πω ότι θα τα έχεις, αφού όταν βάλεις κάτι στο μυαλό έχεις τόσο πείσμα και επιμονή που σίγουρα το καταφέρνεις! Σήμερα διακρίνεσαι από πάθος, ερωτισμό, αλλά και από την ακατανίκητη επιθυμία να θέλεις να έχεις τον έλεγχο σε όλα! Η μέρα προσφέρει θετικές ευκαιρίες στα οικονομικά, όπου καταφέρνεις και λαμβάνεις κάποιο έξτρα έσοδο που σε ικανοποιεί! Στην προσωπική ζωή προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες αποφεύγοντας τα καβγαδάκια πάθους!

Τοξότης – Μέρα εκνευρισμών

Σήμερα η ενέργειά σου επικεντρώνεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και είσαι πιο ανοιχτός και δεκτικός από τις διαθέσεις του περιβάλλοντός σου! Οι ισορροπίες όμως είναι ευαίσθητες γιατί παρόλο που έχεις την καλύτερη διάθεση, είναι φανερό ότι εύκολα μπορεί να επηρεαστείς από τις διαθέσεις των άλλων και να λειτουργήσεις αρκετά πιο οξύθυμα! Τα άστρα λοιπόν σήμερα σε συμβουλεύουν, να είσαι πιο επιφυλακτικός και εγκρατής, τιθασεύοντας την υπερβολή όταν οι άνθρωποι γύρω σου καταπατούν τα όρια που τους έχεις θέσει!

Αιγόκερως – Δεν λείπουν οι κοντρίτσες

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι έντονοι και σήμερα θα νιώσεις αρκετό στρες στην καθημερινότητά σου, γιατί θα λαμβάνεις ειδήσεις που θα σε αποσυντονίζουν! Στα επαγγελματικά οι απαιτήσεις είναι αυξανόμενες και υπάρχουν και κάποιες «κοντρίτσες» γιατί αισθάνεσαι ότι καλοκαιριάτικα όλο το βάρος της εργασίας πέφτει επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση η μέρα σε βρίσκει στην «τσίτα» με τα άστρα να σε συμβουλεύουν ότι δες κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για εσένα!

Υδροχόος – Μέρα συντροφικότητας και απόλαυσης!

Είσαι από τα άκρως κερδισμένα ζώδια της ημέρας φίλε μου Υδροχόε. Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, βελτιώνει τη διάθεση σου και στρέφει την ενέργεια σου στην ψυχαγωγία, τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια. Στο ίδιο ζώδιο κινείται και ο Άρης, με αποτέλεσμα να πατάς «γκάζι» προκειμένου να εκπληρώσεις επιθυμίες και σχέδια! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα αναζωογονούν τον τομέα των σχέσεων και απολαμβάνεις τη συντροφικότητα στο μέγιστο βαθμό!

Ιχθύς – Πρέπει να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου!

Αρκετό νευρικό είναι αστρολογικά το κλίμα της Τρίτης για το ζώδιο σου φίλε μου Ιχθύ ! Τρώγεσαι με καταστάσεις του παρελθόντος, συμβαίνουν γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια που σου προκαλούν νευρικότητα και η διάθεσή σου παίζει «τραμπολίνο» αυτή την ημέρα, δηλαδή τη μία είσαι καλά, την άλλη θυμώνεις και τα βάζεις με όλους και με όλα! Στην προσπάθειά σου να είσαι τυπικός, σωστός, συνεπής σε όλους, παραμελείς τις δικές σου ανάγκες, το γεγονός αυτό σε έχει κουράσει αρκετά και χτυπάει το καμπανάκι που σου δίνει προειδοποιητικό σημάδι ότι πρέπει να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου!

https://www.flash.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ