Η δύναμη της απόλυτης ενυδάτωσης

Με την άφιξη του καλοκαιριού, η φροντίδα της επιδερμίδας μας γίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ. Το χλώριο της πισίνας, το αλάτι της θάλασσας και η έκθεση στον ήλιο απειλούν την ενυδάτωση και τότε είναι που η ξηρότητα του δέρματος κάνει την εμφάνισή της. Οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα χέρια και τα πόδια. Όμως, γιατί είναι τόσο σημαντική η ενυδάτωση; «Η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι ορατά νεότερη και πιο φωτεινή. Επιπλέον, η καλή ενυδάτωση μειώνει τα συμπτώματα που έχει το ξηρό δέρμα, όπως η αίσθηση τραβήγματος, και διατηρεί την υγρασία του δέρματος», αναφέρει η Dr. Natalia Jiménez, Δερματολόγος και Επιστημονική Συνεργάτιδα του Skin Health Lab της Neutrogena®.

Όπως και με τη φροντίδα του προσώπου, είναι απαραίτητο να διατηρούμε μια σωστή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας του σώματος. Η απολέπιση, η αντηλιακή προστασία και η ενυδάτωση είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά. Πόσο μάλλον το καλοκαίρι! Η Neutrogena® γίνεται ο τέλειος σύμμαχός μας, για να διατηρήσουμε το δέρμα μας ενυδατωμένο μέσω των γνωστών της κρεμών σώματος, κατάλληλων για όλους τους τύπους δέρματος και τις ανάγκες τους.

Η Neutrogena®, ως ηγέτης στην ενυδάτωση του σώματος, με σχεδόν 100 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση του δέρματος, προσφέρει τώρα νέες κι ανανεωμένες συνθέσεις, που θα απογειώσουν την εμπειρία της ενυδάτωσης! Είναι κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος και παρέχουν ενυδάτωση 72 ωρών, ενώ πλέον διατίθενται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Γαλάκτωμα Βαθιάς Ενυδάτωσης Άμεσης Απορρόφησης 400ML

Ιδανικό για ξηρό δέρμα, η νέα του σύνθεση περιέχει 10% γλυκερίνη και την επαναστατική τεχνολογία Pro-Ceramide, που ενεργοποιεί με καινοτόμο τρόπο τα απαραίτητα ceramides του δέρματος, παρέχοντας έως και 4 φορές περισσότερη ενυδάτωση** για ισχυρότερο επιδερμικό φραγμό***. «Τα ceramides, που βρίσκονται στην επιδερμίδα, είναι απαραίτητα λιπίδια για την ευημερία του δέρματος και οι ανισορροπίες στην παραγωγή τους σχετίζονται με το ξηρό δέρμα.», αναφέρει η Dr. Natalia Jiménez. Χάρη σε αυτή τη νέα σύνθεση, η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Balm Βαθιάς Ενυδάτωσης Πολλαπλών Χρήσεων 300 ML

Αυτό το μη λιπαρό balm σώματος είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενυδατώνει εντατικά κι ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Αποτελεί το ιδανικό προϊόν για το πιο ξηρό δέρμα, καθώς ενυδατώνει σε βάθος για 72 ώρες. Ο επιδερμικός φραγμός αποτελείται από πάνω από 100 ceramides και η νέα του φόρμουλα με τεχνολογία Pro-Ceramide ενισχύει καινοτόμα τα απαραίτητα ceramides, για να ενυδατώσει & να ενισχύσει την ξηρή επιδερμίδα.

Κρέμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης & Επανόρθωσης 400ML

Η βελτιωμένη σύνθεσή της, με κύριο συστατικό την Centella Asiatica, βελτιώνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας κι επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό από την πρώτη κιόλας χρήση****. «Πλούσιο σε σάκχαρα, πρωτεΐνες κι απαραίτητα αμινοξέα, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό φυτό, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και βελτιώνει την ποιότητά του. Ενυδατώνει εντατικά για 72 ώρες.» προσθέτει η Dr. Natalia Jiménez. Είναι η ενυδάτωση που χρειάζεται η πολύ ξηρή επιδερμίδα, καθώς λειτουργεί σαν ζώνη προστασίας για το δέρμα.

Η NEUTROGENA® συνεχίζει να φέρνει στην αγορά παγκοσμίως καινοτόμες λύσεις για τους καταναλωτές. Σήμερα είναι μια μάρκα που προσφέρει περισσότερα από 650 προϊόντα παγκοσμίως στις κατηγορίες περιποίησης προσώπου & σώματος. Δημιουργώντας, καινοτομώντας και ανακαλύπτοντας το τι είναι δυνατό, τα προϊόντα της NEUTROGENA® παρέχουν πραγματικά αποτελέσματα, χωρίς συμβιβασμούς.

jenny.gr