Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία – Πέθανε έπειτα από πολύωρη παραμονή σε αυτοκίνητο, συνέλαβαν τους γονείς του

Στην Εύβοια

Έπειτα από πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο, κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, έχασε την ζωή του  23χρονος ΑμεΑ στην Εύβοια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες (14/07) το μεσημέρι, οι γονείς του τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο ήταν ανασφάλιστο και σταθμευμένο έξω από το σπίτι τους.

Στις 12:00 τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, και ακολούθως στις 13:30 διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε στις 23:37.

Σύμφωνα με έγγραφο του Γ.Ν. Χαλκίδας, το οποίο απεστάλη αρχικά τηλεομοιοτυπικά στο Α.Τ. Χαλκίδας τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/07), ο 23χρονος διεκομίσθη στο Γ.Ν. Χαλκίδας, χωρίς επίπεδο συνείδησης, έπειτα από πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Στην συνέχεια, οι γονείς του συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Ερέτριας, καθώς κατέστησαν αβοήθητο το παιδί τους, το οποίο έπασχε από νευροψυχολογική διαταραχή (αυτισμός – με νοητική υστέρηση), με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του από θερμοπληξία.

 

ΠΗΓΗ

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ