Ana Beatriz Barros: Στη Μύκονο με rose gold φόρεμα

Στη Μύκονο βρέθηκε η Ana Beatriz Barros, παρέα με τον σύζυγό της, Karim El Chiaty. To ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2016, περπάτησε στα σοκάκια του νησιού και φωτογραφήθηκε χαλαρό.

Το μοντέλο από την Βραζιλία επέλεξε ένα μακρύ, rose gold φόρεμα του brand Sadh. Το συνδύασε με ταμπά, flat, δερμάτινα σανδάλια. Και τσάντα ώμου σε αντίστοιχη απόχρωση.

 

Το σούπερ μόντελ ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της. «Η Αθήνα είναι μία από τις αγαπημένες μας ευρωπαϊκές πόλεις. Αγαπώ την κουλτούρα, τους ανθρώπους της, το ότι οι Ελληνες ζουν γύρω από την οικογένεια, όπως οι Βραζιλιάνοι και οι Αιγύπτιοι. Επιπλέον, βρήκαμε εδώ καλά σχολεία για την εκπαίδευση των παιδιών. Περνάνε πολύ καλά στην Ελλάδα και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Ο καιρός είναι φανταστικός, με καθαρό ουρανό και ήλιο σχεδόν κάθε μέρα. Εχετε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου! Απολαμβάνω το ότι ζω δίπλα στη θάλασσα, κοντά στη φύση. Εξάλλου, η Αθήνα είναι σε ένα κεντρικό σημείο που σου επιτρέπει να ταξιδεύεις εύκολα παντού», είχε πει σε συνέντευξή της στο Marie Claire. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ