Συνάντηση με εκπροσώπους της αγοράς των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του ΔΣ του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων, Stama, συναντήθηκαν μαζί του για να εκφράσουν τις θέσεις και ανησυχίες τους σχετικά με νέες παρεμβάσεις στην αγορά.
Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει ήδη νομοθετήσει μέσα στον χειμώνα ρυθμίσεις για την αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων με την επιβολή του τέλους επιτηδεύματος σε όσους επαγγελματίες μισθώνουν βραχυχρόνια από 3 ακίνητα και πάνω, ενώ από την κυβέρνηση προαναγγέλλουν νέες παρεμβάσεις από το φθινόπωρο. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στις νομοθετικές ρυθμίσεις.