Ο Κατσίβελης στη θέση του Γουόκαπ στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Ο Δημήτρης Κατσίβελης πήρε τη θέση του τραυματία Τόμας Γουόκαπ στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας για το τελευταίο «παράθυρο» της FIBA των προκριματικών για το EuroBasket 2025.

Ο Τόμας Γουόκαπ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας, γι’ αυτό και ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η γαλανόλευκη θα ταξιδέψει στην Τσεχία την Πέμπτη (20/2) για τον αγώνα της Παρασκευής (21/2, 19:00) με τους Τσέχουε, ενώ ακολουθεί μετά (24/2, 21:30) ο αγώνας με την Ολλανδία στην Πάτρα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Δημήτρης Κατσίβελης προστέθηκε στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το τελευταίο προκριματικό “παράθυρο” εν όψει Ευρωμπάσκετ 2025, αντικαθιστώντας τον Τόμας Ουόκαπ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι 17 παίκτες που κάλεσε ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά αύριο Τρίτη (18/2), όταν και θα ενσωματωθούν και αυτοί των ομάδων που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο.

 

ΠΗΓΗ