Πάτρα: Μια ιδιαίτερη ξενάγηση

Ο χώρος πολιτισμού Tatiana Dimou Artists στην Πάτρα-στα πλαίσια της έκθεσης 60 daysofdesign- σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά την Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 20:00, σε μια ιδιαίτερη ξενάγηση από τον designerTheoGalliakis, ο οποίος θα μιλήσει τόσο για την πορεία όσο και για το πλούσιο έργο του.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κρήτη, ο TheoGalliakisμετά τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική, συνέχισε ακολουθώντας τον δρόμο τουDesign.Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσαστην Γαλλία και την Ελλάδακαι έχοντας εργαστεί σε φημισμένα αρχιτεκτονικά γραφεία, η δουλειά του εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα κλιμάκων και τυπολογιών.

Στην έκθεση 60 daysofdesign συμμετέχει με το έργο του AMPHORAIV -ένα κομμάτι της ομώνυμης συλλογής που αποτελείται συνολικάαπό 9 έργακατασκευασμένα από συνδυασμό μετάλλων- inox, χάλυβα, αλουμίνιου και χαλκού. Στην σειρά αυτή,οdesignerπροσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ αρχαίας κληρονομιάς και σύγχρονου σχεδιασμού, εμπνευσμένος από τη διαχρονική γοητεία των αμφορέων της αρχαίας Ελλάδας και αποτίνει φόρο τιμής στη συμβολική σημασία αυτών των αγγείωνκαθώς αυτά συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμη και τον 21ο αιώνα.Τέλος φόρμας

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και θα φιλοξενείται στον χώρο μέχρι 20 Αυγούστου 2024

Διεύθυνση : Τσαμαδού 24 , Πάτρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :261 400 2113

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο:  9:00 – 14:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00

Κυριακή: Κλειστά

Διάρκεια έκθεσης: 20 Ιουνίου - 20 Αυγούστου 2023

Χορηγοί έκθεσης:Καϊμακάς Μεταφορική, AchaiaClauss
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ