Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Ψαρώνουν όλοι γιατί τους φαίνομαι σνομπ, ενώ δεν το θέλω

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για τους χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς για εκείνη, όταν τη γνωρίζει.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και εξήγησε πως πολλοί τη θεωρούν σνομπ, πράγμα που παλιότερα την ενοχλούσε.

Όπως λέει, πλέον δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα. «Μου έχουν πει ότι φαίνομαι ότι είμαι πολύ πειθαρχημένη. Ψαρώνουν όλοι γιατί τους φαίνομαι σνομπ. Ενώ δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω. Καταλαβαίνω ότι μάλλον επειδή στην αρχή θέλω τον χρόνο μου, με θεωρούν έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παλιότερα, με ενοχλούσε, αλλά τώρα δεν με πειράζει. Ευτυχώς, όσοι ήθελαν να με πλησιάσουν, με πλησίαζαν. Δεν πλησίαζα ποτέ εγώ, δεν χρειάστηκε».

Όσο για το φλερτ, αλλά και τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν σε κάποιον, δήλωσε: «Δεν έχει τύχει να φλερτάρω πρώτη. Το χιούμορ θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο, το εκτιμώ, μου δείχνει αντίληψη και ευφυία και την ευγένεια φυσικά. Δεδομένη χυλόπιτα θα ήταν το να δεις κάποιον να συμπεριφέρεται υποτιμητικά».

protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ