Στο «κάδρο» δύο πρόσωπα για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό - Στη Μύκονο οι απαντήσεις για το κίνητρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον εντοπισμό του ατόμου που έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου επικεντρώνεται πλέον η έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που αναζητούν την απάντηση στο ποιος έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου στο Νέο Ψυχικό.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην Μύκονο, με τις Αρχές να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος είχε ενοχληθεί από τις επιχειρηματικές ενέργειες του τοπογράφου.

Στο κάδρο, μάλιστα, φέρεται να έχουν μπει δύο πρόσωπα, με έντονη επιχειρηματική δράση στο νησί των Ανέμων.

Ένας εξ αυτών, μέσω του περιβάλλοντός του, αρνείται στο MEGA οποιαδήποτε εμπλοκή.

«Έχει παρουσιαστεί λες και o επιχειρηματίας είναι η μαφία της Μυκόνου, αυτός που δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ, όμως θα βγει η αλήθεια σύντομα, ποιος είναι η μαφία και ποιος έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην Μύκονο. Δεν τον έχει καλέσει η αστυνομία. Δεν φοβάται τίποτα, όποιος θέλει να τον καλέσει να το κάνει. Δεν κρύβεται, είναι όλη μέρα στην δουλειά, όλη μέρα στον δρόμο».

Σφίγγει ο κλοιός

Φωτογραφίες αυτών των προσώπων έδειξαν αστυνομικοί και στη σύντροφο του 44χρονου συλληφθέντος για την εκτέλεση του τοπογράφου, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι προσφάτως ο φερόμενος ως δράστης είχε ταξιδέψει στη Μύκονο και είχε κάνει ραντεβού για κάποια επένδυση στο νησί.

Οι Αρχές αναμένουν να “μιλήσουν” και τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα και οι κάρτες sim, που εντοπίστηκαν σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο στο σπίτι του 44χρονου, καθώς τα δεδομένα που θα ανακτηθούν ίσως δείξουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Ο 44χρονος που την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία και συνεχίζει να δηλώνει ότι δεν έχει εμπλοκή με την δολοφονία.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών συλλέγουν πληροφορίες για να καταλήξουν εάν ο 44χρονος είχε και συνεργό. Ο λόγος που εξετάζεται το εάν υπήρξε συνεργός, είναι καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το σκούτερ ενώ μάλιστα, σε κάποια βίντεο φαίνεται να το ακολουθεί ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο. Στο σκούτερ πιστεύεται πως βρίσκεται ο εξοπλισμός που χρησιμοποίησε για τη δολοφονία.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του.

«Όταν έμαθα την αλήθεια απομακρύνθηκα αμέσως και τότε ήταν που άρχισε να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Τον κατήγγειλα και ζήτησα τη βοήθεια της αστυνομίας, η οποία μάλιστα με είχε ενημερώσει πως ο ίδιος είχε φτάσει μέχρι και στο σημείο να μου κόψει τα φρένα της μηχανής μου», είπε η πρώην σύντροφος του 44χρονου.

Ο 44χρονος, που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για δολοφονία και την απαγωγή επιχειρηματία, παρέμεινε στη φυλακή 13 χρόνια. Όπως αποκαλύπτεται, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού του στην Τίρυνθα, σε δύο περιπτώσεις είχε βγει, άγνωστο πώς, για να ληστέψει.

Το Φεβρουάριο του 2019 στα ΚΤΕΛ Πατρών, με λεία 6.000 ευρώ και το Μάρτιο του ίδιου έτους σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, με λεία 1.500 ευρώ.

 

 

megatv.com