Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: Δεν μπορεί να με βοηθήσει με τα παιδιά, τον αγαπώ σαν άνθρωπο

Μετά την έκταση που πήρε ο χωρισμός της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη, στα media η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε νέες δηλώσεις για τον πρώην σύζυγό της.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η Ζέτα Θεοδωροπούλου, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει πλέον, με τον πατέρα των παιδιών της, για τον οποίο λίγο καιρό πριν, είχε προχωρήσει σε δημόσιο ξέσπασμα όταν έμαθε ότι την απατά.

Σχετικά με το αν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης την βοηθά με τα παιδιά, η Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντησε: «Δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί είναι στη Ρουμανία, αν ήταν εδώ θα με βοηθούσε. Όταν ήταν εδώ με βοηθούσε, δεν έχω παράπονο σε αυτό. Δεν έχουμε κάνει ακόμα αίτηση, είχαμε κάνει ραντεβού. Το θέμα το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι, θέλω να έχω μια καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών μου».

Στην πορεία, τόνισε πως: «Είναι ένας άνθρωπος που πλέον τον αγαπάω σαν άνθρωπο και σαν πατέρα των παιδιών μου, θέλω να είναι καλά. Όταν κάνουμε την αίτηση και βγει και το διαζύγιο, αυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχουμε επικοινωνία σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τα παιδιά είναι προτεραιότητα και των δύο».

Τέλος, η η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεκαθάρισε σχετικά με όσα έφερε στην επιφάνεια, για τον χωρισμό της: «Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι, γιατί η αλήθεια πρέπει να συνοδεύεται από σιωπή; Δεν έχω μετανιώσει καθόλου, εγώ είπα την αλήθεια μου δεν έβλαψα κάποιον. Είμαι και εγώ παρορμητική οπότε με το που μου το στείλανε, το είδα και το ανέβασα, δεν σκέφτηκα».

«Είχε παράλληλη σχέση και με έβγαζε τρελή»
Νωρίτερα τον Ιούνιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανέβασε στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η παίκτρια του My Style Rocks ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο ο ίδιος, δεν παραδεχόταν για καιρό.

Τελικά, ο ποδοσφαιριστής, όπως γράφει η Ζέτα Θεοδωροπούλου, αποφάσισε να της τα αποκαλύψει όλα και έτσι προχώρησαν και επίσημα στις διαδικασίες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανακοίνωσε δημόσια ότι ενώ συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και έγραψε ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Ταχτσίδης, την απατά εδώ και μήνες και μάλιστα την κατηγορούσε άδικα ότι εκείνη ήταν παράλογη, παρά τα αποδεικτικά στοιχεία. Όπως υποστηρίζει στην ανάρτησή της, o σύζυγός της διασκέδαζε με την άλλη γυναίκα όσο εκείνη ήταν άρρωστη, γεγονός που έμαθε μέσω βίντεο και φωτογραφιών στα social media.

Ανέφερε επίσης ότι έχει προβλήματα υγείας λόγω της κατάστασης και ταυτόχρονα μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά τους. Τέλος, τόνισε ότι ξεκινά τη διαδικασία διαζυγίου και καλεί τις γυναίκες να παραμείνουν δυνατές και να μην εγκαταλείπουν, ευχαριστώντας όσους την υποστηρίζουν.

protothema.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ