Προσήχθη γυναίκα που απειλούσε ότι θα κάψει την περιοχή του Γηροκομειού και το Κωνσταντοπούλειο!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Στην προσαγωγή μιας γυναίκας 40-45 ετών προχώρησαν πριν από λίγο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην Πάτρα, έπειτα από καταγγελία συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία η προσαχθείσα χθες, απειλούσε ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή όπου σήμερα το μεσημέρι προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά! Μάλιστα η γυναίκα μένει κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Στην επιχείρηση σύλληψης συμμετείχε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, ενώ η γυναίκα βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή τα χαρακτηριστικά της και την συνέλαβαν στην οδό Καλαβρύτων κι αφού πρώτα κινήθηκε από την περιοχή της Αγίας Αλεξιώτισσας και στη συνέχεια πίσω από το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

Η υπόθεση ερευνάται με προσοχή από αξιωματικούς του ανακριτικού της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Νίκος Α. Σύφαντος

 

 

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία