Ξεκάθαρο μήνυμα από Μπενφίκα: Χωρίς Μεϊτέ στην προετοιμασία

Kίνηση με την δική της σημασία από την Μπενφίκα, η οποία ανακοίνωσε την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με το όνομα του Σουαλιχό Μεϊτέ να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Τους 29 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή της Μπενφίκα για την καλοκαιρινή της προετοιμασία ανακοίνωσε ο Ρόγκερ Σμιντ, αφήνοντας εκτός αυτής τον θηριώδη Γάλλο χαφ.

Με αυτή τους την κίνηση, οι Πορτογάλοι δείχνουν ξεκάθαρα πλέον την επιθυμία τους να βρεθεί άμεσα η «χρυσή τομή» και να δρομολογηθεί η αποχώρηση του Μεϊτέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει να... βιάζεται, κρατώντας ανοιχτά τα χαρτιά του αναφορικά με την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, την ίδια ώρα που φροντίζει να διατηρεί γραμμή επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ, παρόλο που εδώ και καιρό ο Δικέφαλος έχει κάνει γνωστό πως απέσυρε το ενδιαφέρον του. 

Όπως και να 'χει, το μήνυμα της Μπενφίκα δεν θα μπορούσε να γίνει πιο σαφές και ίσως μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Γάλλος αναγκαστεί να κάνει πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις του...

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ