Επίσκεψη Ψωμά στον Παύλο Σκούρα, στην ΚΕΔΗΠ

Προτάσεις από αντιπροσωπεία του σπιράλ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ αναφέρει:

Τον Παύλο Σκούρα, νέο Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων (ΚΕΔΗΠ) «Πατρινό Καρναβάλι», επισκέφτηκε ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς στο γραφείο του στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής παράταξης και πιο συγκεκριμένα την Άκια Σταμάτη (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΠ), τον Ηλία Ηλιόπουλο (αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ) και τον Γιώργο Γαλάνη, συντονιστή της Ομάδας Εργασίας #Πολιτισμός του σπιράλ. 

Η συνάντηση ζητήθηκε από την πλευρά του σπιράλ, προκειμένου να δοθούν δια ζώσης οι ευχές για μια αποδοτική θητεία και να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Πατρινό Καρναβάλι. Κατά τη συνάντηση τα μέλη του σπιράλ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το όραμα της παράταξης σχετικά με το Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο περιλαμβάνει έναν χώρο καρναβαλικής αναφοράς (Carnival Land), έντονη εξωστρέφεια του θεσμού, αξιοποίηση εθνικών κονδυλίων και χορηγικών ευκαιριών και κυρίως αξιοποίηση όλου του πολύτιμου ανθρώπινου δυναμικού της καρναβαλικής κοινότητας μέσα από συνεννόηση και συνεργασίες. Η εύρεση χώρου για να στεγαστούν τα πληρώματα που κατασκευάζουν άρματα τέθηκε ως ένα αίτημα που το σπιράλ στηρίζει διαχρονικά.

Ο Παύλος Σκούρας από την πλευρά του μοιράστηκε τις σκέψεις του για το Πατρινό Καρναβάλι 2025, παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο σκέφτεται να κινηθεί και μίλησε για τις καινοτομίες και τις δράσεις που ετοιμάζει. Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση που έληξε με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το μέλλον του θεσμού και να συμφωνούν πως θα παραμείνουν σε δημιουργική επαφή, τόσο εντός των συμβουλίων (Δημοτικό και ΔΣ της ΚΕΔΗΠ «Πατρινό Καρναβάλι»), όσο και με απευθείας επικοινωνία.




 

Διαβάστε επίσης