Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νάτσο μετά από 23 χρόνια

Ο αμυντικός και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Νάτσο αποχωρεί μετά από 23 χρόνια παραμονής στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ανακοίνωσε η ομάδα της LaLiga.

Ο 34χρονος Ισπανός διεθνής έχει κερδίσει έξι τίτλους Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που εντάχθηκε στην ακαδημία νέων τους το 2001, καθώς και τέσσερις τίτλους LaLiga, δύο Κύπελλα (Copa del Rey).

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο αρχηγός μας Νάτσο αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε η ισπανική ομάδα σε ανακοίνωσή της.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη στοργή της στον Νάτσο, έναν από τους μεγάλους θρύλους του συλλόγου μας. Ο Νάτσο τελειώνει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ως αρχηγός που σήκωσε το 15ο (τρόπαιο του Champions League ) στο Γουέμπλεϊ, ως ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν κερδίσει έξι ευρωπαϊκά κύπελλα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία. του συλλόγου μας».

Ο Νάτσο έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή στην ομάδα της Pro League Σαουδικής  Αλ-Καντσίγια

«Από τότε που έφτασε στην ακαδημία νέων μας ως παιδί, ο Νάτσο ήταν πάντα ένα παράδειγμα βελτίωσης για όλους και λάμβανε τη στοργή, την αναγνώριση και τον θαυμασμό όλων των Μαδριδιστών», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του», πρόσθεσε.

 

ΑΜΠΕ