Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε η έκθεση με τίτλο 60 days of design στον χώρο πολιτισμού ‘Tatiana Dimou Artists” στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε χθες η έκθεση με τίτλο 60 days of design στον χώρο πολιτισμού ‘Tatiana Dimou Artists” στην οδό Τσαμαδού 24, στην Πάτρα.

Πρόκειται για την δεύτερη σε σειρά ομαδική έκθεση με τον ομώνυμο τίτλο, που έχει στόχο να συστήσει στο κοινό, καλλιτεχνικές δημιουργίεςκαι χρηστικά αντικείμενα σύγχρονης τέχνης,κατασκευασμένα από νέα υλικά και τεχνολογίες όπως το 3dprinting.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,οι επιτυχημένες σχεδιάστριες του δημιουργικού στούντιο M2P, Αλίκη Κακουλίδου και η Δήμητρα Βασιλάκου,με τις οποίες οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να συζητήσουν μαζί τους τις νέες τάσεις στο χώρο του design, τις τεχνικές που χρησιμοποιούν και τα μελλοντικά τους σχέδια. Η Αλίκη και η Δήμητρα απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, ενθαρρύνοντας το κοινό να εξερευνήσει και να εκφράσει τη δημιουργικότητά του.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιπλέονοι: AFUTUREPERFECT| BINARYCERAMICS| BLUECYCLE| KERAMIK| MARIZAGALANI|THEOGALLIAKIS

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και θα φιλοξενείται στον χώρο μέχρι 20 Αυγούστου 2024

Διεύθυνση : Τσαμαδού 24 , Πάτρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :261 400 2113

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο:  9:00 – 14:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00

Κυριακή: Κλειστά

Διάρκεια Έκθεσης: 20 Ιουνίου - 20 Αυγούστου 2023

Χορηγοί Έκθεσης:Καϊμακάς Μεταφορική , AchaiaClauss
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ