Σε έξαλλη κατάσταση η Ρούλα Κορομηλά: «Πάμε καλά; Σε στέλνουν νοσοκομείο και με μια συγγνώμη άφεση αμαρτιών;»

Η Ρούλα Κορομηλά ουδέποτε δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψή της για οποιοδήποτε ζήτημα, δείχνοντας τις ευαισθησίες της, με την ίδια να αφήνει «μπηχτές» για την υπόθεση, που έχει γίνει γνωστή κι έχει σοκάρει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε μέσω X για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο, με αναφορές και εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η τοποθέτηση της Ρούλας Κορομηλά για την υπόθεση Λύτρα

Η κορυφαία παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης, ενώ αναφέρθηκε έμμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μέσω της εκπομπής της, Αλήθειες με τη Ζήνα, χθες, αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα, λέγοντας πως «η καριέρα του πλήττεται από το περιστατικό».

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

https://www.athensmagazine.gr/