Κ. Σβόλης: Συγχαρητήρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας – αγωνιστικής και οργανωτικής – του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ18, το οποίο φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο η πόλη μας.

Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι η πόλη μας μπορεί να διοργανώσει σπουδαίους αγώνες, καθώς έχουμε και την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για να τα καταφέρουμε. Τέτοιες διοργανώσεις, άλλωστε, έχουν πολλαπλά οφέλη και οδηγούν στη διαφήμιση της περιοχής μας ανά το πανελλήνιο και φυσικά στην ανάπτυξη.

Τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια, όμως, ανήκουν στα παιδιά μας, τα οποία κατέθεσαν και την ψυχή τους μπροστά στο κοινό της Πάτρας. Ειδικότερα, οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μας που ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων. Μπράβο Μυρτώ Βαλαχά, μπράβο Φίλιππε Χριστόπουλε, μπράβο Νίκο Μπιλιανέ, μπράβο Γιάννη-Μάριε Μητρόπουλε, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τα ρεκόρ, για την προσπάθεια, για τον αγώνα τους, άξιοι και οι προπονητές τους, οι παράγοντες των ομάδων και οι γονείς για τη συνεχή στήριξη.

Τέλος, ευχόμαστε πολύ σύντομα να δούμε έναν νέο σύγχρονο τάπητα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να είναι σε θέση η εγκατάσταση να φιλοξενεί και διεθνή μίτινγκ, ενώ ευελπιστούμε, επίσης, να φιλοξενήσουμε του χρόνου και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, το οποίο θέλουμε να επιστρέψει στην πόλη μας. Το αξίζουμε με το σπαθί μας!