Πάτρα: Νεότερα για τα βεγγαλικά σε σχολείο που έστειλαν 9χρονο στο νοσοκομείο - Προσήχθη υπεύθυνος πολιτιστικού συλλόγου

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, προσήχθη στην αστυνομία υπεύθυνος του τοπικού εκπολιτιστικού συλλόγου που φέρεται να έφερε τα βεγγαλικά, αλλά αφέθηκε μετά από εντολή του εισσαγγελέα. 

-------------

Παρολίγο τραγωδία στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας του Δήμου Πατρέων το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Στο διδακτήριο είχαν φέρει βεγγαλικά τα οποία άναψαν για να γιορτάσουν το τέλος της σχολικής χρονιάς, μόνο που κάτι πήγε στραβά και άρχισαν να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις στο προαύλιο όπου ήταν συγκεντρωμένος κόσμος.

Τα παιδιά έτρεχαν πανικόβλητα, όπως και οι γονείς, ενώ ένα βεγγαλικό χτύπησε 9χρονο μαθητή του σχολείου στο στήθος με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείου Παίδων, του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Εχει εγκαύματα στο στήθος αλλά και στο πρόσωπο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ