Στεφανίδη προς Μητσοτάκη: Παρακαλώ να εγκρίνετε την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου

Ανάρτησή της στο Twitter

Η έκκληση της Κατερίνας Στεφανίδη προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το ζήτημα της τιμητικής ιθαγένειας του συζύγου και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κέρδισε πριν από λίγες ημέρες το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη και -μεταξύ άλλων- δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά στη συνέχεια έθεσε το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένειας στον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ που εκκρεμεί από το 2020.

Μάλστα, σχολίασε πως με τόσα μετάλλια που έχει η ίδια φέρει στην Ελλάδα, ο προπονητής της αξίζει να πάρει την ελληνική ιθαγένεια.

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

 

ΠΗΓΗ