Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Αν βρήκε πιο εντυπωσιακή από εμένα, μπράβο του»

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Είμαι μια χαρά, έχω την υγεία μου, έχω τα παιδάκια μου, είναι όλα τέλεια. Η ανάρτηση που είχα κάνει, και το έχω πει, ήταν μια κίνηση που έγινε πάνω σε μια έκρηξη θυμού. Για μένα έχει τελειώσει. Το θέμα πλέον είναι μεταξύ των δικηγόρων μας. Να είμαστε καλά, να είναι όλοι καλά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά το μοντέλο για την ανάρτηση που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες κατά του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Την αίτηση διαζυγίου δεν την κατέθεσε μόνος του ο πρώην σύζυγός μου. Μαζί την καταθέσαμε. Αυτό θέλουμε και οι δυο. Εγώ θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου, κι εκείνος, και όλος ο κόσμος να είναι καλά. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από έξοδό μας σε νυχτερινό μαγαζί είναι από τις 25 Μαϊου, απλά τώρα κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες. Ήταν πολύ πριν το ξέσπασμά μου.

Οι φωτογραφίες του πρώην συζύγου μου με νέα σύντροφο σε νησί των Κυκλάδων, δε με απασχολούν. Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρήκε πιο εντυπωσιακή από εμένα, μπράβο του. Καλά να είναι. Δεν έχει βγει ακόμη βέβαια το διαζύγιο. Αφού μπορεί και το κάνει, καλά να είναι, μπράβο. Το τατουάζ με το όνομά του το έχω ακόμα, αλλά είναι στα σχέδιά μου να το σβήσω, και αυτό» είπε σε άλλο σημείο.

https://www.govastileto.gr/