Μεγάλη δραστηριότητα της «Πολυφωνικής» και το Σαββατοκύριακο

Μεγάλη θα είναι η δραστηριότητα της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» και το Σαββατοκύριακο αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, η 6η κατά σειρά συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ του Οργανισμού, που θα περιλαμβάνει έργα της Σχολής πιάνου, τάξεων των καθηγητριών, Αρετούσας Νικολοπούλου και Λούσης Χριστοδούλου αλλά και έργα κλασικού τραγουδιού, τάξης της καθηγήτριας, Χρύσας Πανταζοπούλου και με τη συμμετοχή 25 σπουδαστών. Συνοδεία πιάνου: Αρετούσα Νικολοπούλου, Λούση Χριστοδούλου και Ολένα Φέντκο.

           Την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 11.30 το μεσημέρι και στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν η 7η και 8η αντίστοιχα, συναυλίες του ΩΔΕΙΟΥ του Οργανισμού, Σχολών κρουστών οργάνων, τάξης του καθηγητή Γιώργου Λαμπράκου, με τη συμμετοχή 52 σπουδαστών.

           Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την ίδια ημέρα (Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στα «Παλαιά Σφαγεία», η παράσταση του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ενηλίκων της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», με το έργο: «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ, ο ονειροπόλος» του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Πατρέων 2024, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, προσβάσιμη σε κωφούς- βαρήκοους. Συνδιοργάνωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Πατρέων.

           Τέλος την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού (Κορίνθου 280- Γούναρη, αίθουσα «Βούλα Σολωμού»), οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής των αρχαιρεσιών (Πρόεδρος: Έφη Καββαδία, Μέλη: Χριστίνα Σκούρα, Νάντια Ζέρβα, Εμμανουέλα Μανωλάτου και Ελισσάβετ Γκέκα), τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Οργανισμού, μπορούν να προσέρχονται για την ψηφοφορία 10-1 το πρωί και 5-8 το απόγευμα.