Ευρυδίκη: Έβαλα όρο στον Μπομπ για τον γάμο μας, να χορέψουμε rock n’ roll

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, η Ευρυδίκη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Μπομπ Κατσιώνη και ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση, τον όρο που του έχει θέσει, προκειμένου να παντρευτούν.

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Οδός Ζαρίφη», η τραγουδίστρια είπε: «Μου αρέσει ο Έλβις Πρίσλεϊ, αυτός ήταν και ο όρος που είχα βάλει στον Μπομπ για τον γάμο μας, να χορέψουμε rock n’ roll».

Στην πορεία, σχολίασε για τον σύζυγό της, ότι: «Έχει φοβερό χιούμορ, κάτι που δεν έχω εγώ. Εγώ δεν μπορώ να κάνω πλάκες, δεν το έχω. Αλλά ο Μπομπ είναι μάστερ σε αυτό».
Συζητώντας, αργότερα, για την επιστροφή των 90s στη μουσική, η Ευρυδίκη ανέφερε: «Αυτά που μας έχουν συντροφεύσει στα πιο ρομαντικά μας χρόνια μας συγκινούν. Για αυτό ο κόσμος τώρα γυρνάει στα ’90s. Από το TikTok μαθαίνουν τα νέα παιδιά που είναι εθισμένα, τραγούδια. Θα ξυπνήσω, θα πάρω το κινητό. Θα δω τα email για τις δουλειές, αλλά μετά θα μπω λίγο στο Instagram, λίγο στο TikTok. Αυτό που προσπαθώ να αποφεύγω είναι να είμαι μια ώρα σε αυτά και επί της ουσίας να μην κάνεις κάτι ουσιαστικό. Το σκέφτομαι κάθε μέρα, λέω “σταμάτα, άσε το κινητό στην άκρη και βγες μια βόλτα”».

Τέλος, μίλησε και για τον γιο της, λέγοντας: «Ο γιος μου Άγγελος είναι 27 ετών αλλά ευτυχώς δεν είναι όλη μέρα στα social media. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στη μουσική, γράφει κομμάτια, έχει καλή φωνή αλλά δεν θέλει να τραγουδά. Θα μπορούσε να ασχοληθεί εάν ήθελε. Αλλά ακολούθησε άλλον δρόμο. Με τη μουσική ασχολείται για τον εαυτό του».