Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός - Έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν και να πάρουν επίδομα

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι οροθετικός.

Ο 32χρονος χορογράφος μίλησε σε podcast που παρουσιάζει η Δάφνη Καραβοκύρη κι ανέφερε ότι το σεξ μπήκε πολύ πρόσφατα στη ζωή του. Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τις εξαρτήσεις του και τη διάγνωση του με HIV. Εξήγησε δε, ότι στον χώρο των γκέι γνωριμιών, κάποιοι προτιμούν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και ότι έχει συναντήσει άτομα που θέλουν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, προκειμένου να κολλήσουν HIV για να πάρουν το επίδομα.

Αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό, είπε: «Το σεξ μπήκε στη ζωή μου πολύ πρόσφατα, είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορωνοϊό, έκανα μια δύο φορές τον χρόνο κι αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό κι είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα. Ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις εξαρτήσεις του, αλλά και για τη διάγνωσή του με HIV. «Για αρχή πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι οροθετικός. Οροθετικός είναι ο ιός του HIV, ο οποίος θέλει πολλά χρόνια για να ενεργοποιηθεί. Πριν από δύο χρόνια, τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα "έχω AIDS". Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου, γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί», αποκάλυψε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει, μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή».

Όπως εξήγησε παρακάτω, πολλές από τις γνωριμίες που έχει κάνει, δεν ενδιαφέρονται αν είναι θετικός στον HIV. «Σε αυτόν τον χώρο των γκέι και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του, δεν μπορώ να ενημερώνω κάθε άνθρωπο για αυτό που έχω, ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ, για να κολλήσουν και να πάρουν το επίδομα. Είναι περίπου 700 ευρώ, θα το πάρω φέτος. Ένιωθα τύψεις να πάρω χρήματα που ήταν για δική μου απροσεξία κι όχι από τον οργανισμό μου. Πλέον θα το πάρω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ όταν το έμαθα που έχασα δουλειές κλπ. Ήταν βαρύ, βάναυσο για έναν άνθρωπο που το έβλεπε αυτό ως τότε με τις ταινίες», αποκαλύπτει.

Εξήγησε επίσης, πως προτιμά να βρίσκεται με άτομα που είναι επίσης, οροθετικά. «Πλέον είναι και θέμα απόλαυσης. Δεν μπορώ να κάνω σεξ με προφυλακτικό, οπότε θα επιλέξω να κάνω είτε με κάποιον που είναι οροθετικός, είτε που θα το γνωρίζει ότι είναι πολύ ελεγχόμενο στη ζωή μου», είπε.

protothema.gr